Raseinių naujienų portalas

Kita

Vakar Raseinių rajone gaisro metu žuvo žmogus

Vakar priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba gavo pranešimą, kad Raseinių rajone., Ariogalos seniūnijoje, Raščių kaime, dega namelis, o viduje yra žmogus. Atvira liepsna degė mobilus namelis, buvo sukritęs stogas, išvirtusios sienos. Namelis 12×4 m, skardinis. Šalia namelio stovėjo 2 m³ talpos antžeminė dujų talpykla iš, kurios buvo dujų nuotėkis. Talpa vėsinta vandeniu, užsuktas dujų čiaupas, sustabdytas dujų nuotėkis. 15:02 val. rastas stipriai apdegęs moteriškos lyties kūnas. Namelis ir jame buvę baldai bei buitinė technika sudegė visiškai. Savininko teigimu, namelyje dūmų detektoriai buvo.

Apie 15:18 val. gautas pranešimas, kad Raseiniuose, SB „Stonai”, Smilgių g., dega sodo namelis. Atvykus ugniagesiams iš mobilaus namelio veržėsi dūmai. Namelis 10×4 m, skardinis. Atjungtas elektros tiekimas, iš namelio išneštas dujų balionas. Išdegė 2 m² lubų ir stogo, 4 m² vidaus medinių sienų. Apdegė ir buvo sulieti vandeniu viduje esantys baldai ir kiti namų apyvokos daiktai. Dūmų detektorių nebuvo.

Pranešta, kad Žaiginio mstl., Sandravos g., dega kaminas, į kambarį veržiasi dūmai. Kamine degė suodžiai, dėl netvarkingo kamino ir krosnies (avarinės būklės) dūmai veržėsi į kambarį. Pabudėta, kol suodžiai kamine išdegė. Bute yra neveikiantis (be elementų) dūmų detektorius. Butas priklauso Raseinių r. savivaldybei.

Kauno PGV informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us