Raseinių naujienų portalas

Viskas, ko nežinojote, kad norite žinoti apie basutes: Plokščiapadžiai, platforminiai ir aukštakulniai

Kai vasaros saulė šviečia tiesiai virš galvos, vienas geriausių būdų įveikti karštį – avėti klasikinę vasaros avalynę: basutes! Moteriškos basutės – tai atviri batai, kuriuose pėdos gali laisvai kvėpuoti, paprastai juos sudaro padas, prie kojos prigludęs prie dirželių, kurie eina per pakinklį ir aplink kulkšnį.

 Basutės savaime yra istoriniai, nes jie yra seniausia žinoma avalynės forma, kurios ištakos siekia senovės graikų ir senovės egiptiečių laikus. Tiesą sakant, seniausi iki šiol žinomi rasti batai yra 10 000 metų senumo basutės, rasti Fort Rock urve Oregone. Kadangi basutės yra visų šiuolaikinių batų pirmtakai, suprantama, kad jie pakeitė daugybę naujų avalynės tendencijų, įskaitant plokščius basutes, basutes su platforma ir basutes su kulnu!

Basutės, įkūnijantys patogumą, saugo žmonių pėdas jau daugiau nei 10 000 metų. Istoriškiausi basutės buvo plokščios, o plokščios basutės populiarios ir šiandien, iš dalies dėl to, kad patogiau vaikščioti lygiagrečiai žemei, o ne kampu.

Medicininiu požiūriu siūloma didžiąją savaitės dalį avint aukštakulnius leisti pėdoms atsipalaiduoti avint plokščią avalynę, o kas gali būti geriau už moteriškas basutes? Viena populiariausių šio sezono plokščiapadžių moteriškų sandalų tendencijų – gladiatorių basutės.

Madingai atrodykite vakarui avėdami basutes su platforma

Nors ir ne tokie patogūs kaip plokšti basutės, moteriški platforminiai basutės yra dar viena unikali niša sandalų pasaulyje. Platforminės basutės, kurių padas yra pakeltas (kartais kartu su bato kulnu), gali leisti toms iš mūsų, kurioms sunkiau išlaikyti pusiausvyrą su aukštakulniais, pridėti šiek tiek aukščio ir nenukristi. Papildoma paaukštinto pado atrama gali padėti išlaikyti pusiausvyrą, kai esate šokių aikštelėje, ir kartu suteikti aukštakulnių batelių išvaizdą.

Pasigirkite basutėmis

Ieškote būdo, kaip pailginti kojas ir pabrėžti savo privalumus? Ieškokite tik moteriškų sandalų su kulnu! Nors ir ne tokie patogūs kaip kiti sandalų variantai, basutės su kulnu gali suteikti daugiau komforto nei moteriškos basutės, tačiau kartu pridėti aukščio ir puikiai atrodyti! Daugelis sandalų su kulnu primena plokščius ir platforminius basutes, nes yra su dirželiais, tačiau atviri, todėl per pėdas gali tekėti oras.

Šią vasarą laikykitės stiliaus su basutėmis !

Basutės, pirmieji žmogaus batai, metai iš metų išlieka gyvybingi! Ši paprasta avalynė, pasižyminti dirželiais ir erdviu dizainu, suteikia pėdai patogumo ir apsaugos (o kartais net ir spalvų)! Nesvarbu, ar tai plokšti basutės, ar basutės su platforma, ar basutės su kulnu, visi basutės yra pakankamai universalūs, kad, priklausomai nuo konkrečios progos, juos būtų galima apsiauti arba apsiauti.

Užsk.:2022-02-23

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us