Raseinių naujienų portalas

Kriminalai

Sulaikytas 71 m. brakonierius, 66 m. naminukės virėjas, iš prekybos centro pavogtas dviratis

Apie 20.25 val. Raseinių rajone, Smukėnų k., miške, Gyvosios gamtos apsaugos inspekcijos darbuotojai sulaikė 71 m. vyrą, kuris neteisėtai laikė šaunamąjį ginklą (markė tikslinama) su sumontuotu duslintuvu, optiniu taikikliu ir naktinio matymo prietaiso priedėliu, taip pat su savimi turėjo tris šovinius. Vėliau vyras pateikė savo ūkiniame pastate laikytus šovinius, tūteles ir kitus daiktus. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Viduklės seniūnijoje, namuose, neblaivus (2,91 prom.) vyras, gim. 1988 m., sumušė blaivią moterį, gim. 1991 m. ir devynmetę mergaitę. Nukentėjusiąsias medikai apžiūrėjo vietoje, į gydymo įstaigą nevežė. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Balandžio 15 d. 10.15 val. Raseiniuose, Dubysos g., prie prekybos centro pavogtas dviratis ,,KTM “. Turtinė žala – 350 eurų.

Tarp balandžio 7 d. 21.30 val. ir balandžio 8 d. 7.00 val. Raseinių r., Viduklėje, neaiškia medžiaga apipilta namo siena. Turtinė žala tikslinama. Ikiteisminis pradėtas balandžio 15 d., patikslinus įvykio aplinkybes.

Ariogaloje, vyro, gim. 1956 m., ūkiniame pastate, rastas ir paimtas objektas, panašus į įrenginį naminei degtinei gaminti, 38 litrų talpos metalinis indas su apie 35 litrais drumsto, alkoholio kvapą turinčio skysčio ir stiklinis indas su apie 0,5 litro skaidraus naminės degtinės kvapą turinčio skysčio.

Šiaulių apskr. VPK informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us