Raseinių naujienų portalas

Sportas

Raseiniškis Deimantas Vabalas iš Latvijos MMA turnyro grįžo su pergale

Liepos 9 d. sporto klubo kovotojai sėkmingai sudalyvavo tarptautiniame MMA turnyre „Ghetto Fight” Latvijoje. Turnyras vyko Valmiero mieste, Olimpiniame centre (Valmieras Olimpiskais Ceuntrs). Tai vienas didžiausių MMA turnyrų Latvijoje, kuriame dalyvauja patys geriausi MMA sportininkai iš Baltijos šalių. Komanda lydėjo treneris Mindaugas Smirnovas.

Rezultatai:

Deimantas Vabalas (sporto kubas „Pantera”) svorio kategorijoje iki 66 kg kovą laimėjo smaugimo veiksmu prieš Latvijos atstovą Artjom Turchinjak (MMA Bauska). Dvikovos metu latvis iškart pervedė kovą į parterį, kur stengėsi aktyviai smūgiuoti. Deimantas imtynėse buvo geresnis, išsikovojo patogią padėtį už nugaros, kur atliko smaugimo veiksmą ir varžovas pasidavė.

Lijana Lipinskaitė  (sporto kubas „Pantera”) kovą laimėjo techniniu nukautu (TK) prieš Latvijos sportininkę Linda Sakne (MMA Bauska). Kova prasidėjo intensyviai – Latvijos sportininkė aktyviai puolė ir stengėsi kovą pervesti į parterį. Lijana daugiau gynėsi smūgiais ir išėjimais. Latvei pavyko atlikti metimą ir pervesti kovą į parterį, bet čia geriau pasirodė Lijana, kuri užsiėmė patogią padėtį iš viršaus ir aktyviai smūgiavo. Varžovė pasidavė pirmo raundo pabaigoje.

Gustas Simanauskas (sporto kubas „Pantera”) svorio kategorijoje iki 67 kg susikovė su latviu Artjoms Koroljovs (Sev Arch). Gustas kovą pralaimėjo teisėjų sprendimu.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us