Raseinių naujienų portalas

RemasterDirector_V0

Liepos 4-9 dienomis Raseinių meno mokyklos direktorė Raminta Sakavičienė vyko į Erasmus+ programos finansuojamus mokymus „Connector 7.0 – Connecting the world by non-formal learning“ (liet. 7.0 jungtis – jungianti pasaulį neformalaus mokymosi būdu), kuris vyko Bukarešte, Rumunijoje. Mokymų veiklos vyko 7 skirtingose mokymo srityse: „Nekenkti! Jautrūs konfliktų sprendimai“,“ Grafinis vaizdavimas“, „ Žmogaus biblioteka“, „Žiniasklaidos teatras“, „Šešėlių teatras“, „Socialinė-edukacinė animacija“,  „Istorijų pasakojimas“. Pasirinkus vieną iš 7 ugdymo metodų visą savaitę vyko mokymai, praktiniai užsiėmimai, o paskutinę dieną buvo visiems dalyviams pristatomi veiklų rezultatai, vyko jų refleksija.

Kursuose dalyvių susirinko iš 22 Europos šalių. Lietuvos ugdymo įstaigoms buvo skirtos 4 vietos, džiugu, kad viena jų atiteko Raseinių meno mokyklai.

Erasmus + programa suteikia galimybes ne tik tobulėti, bet ir pažinti skirtingas kultūras, atveria kelius bendravimui ir bendradarbiavimui, nutiesia partnerysčių tiltus.

Raseinių meno mokyklos direktorė Raminta Sakavičienė

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us