Raseinių naujienų portalas

KitaSveikata

Visi dantys ant 4 implantų kas tai?

Jei domina kokia yra paslaugos visi dantys ant 4 implantu kaina, turėtumėte žinoti, kad ji nėra labai pigi. Tai yra puikus pasirinkimas žmonėms, kuriems trūksta dantų, ir priimtinas būdas sumažinti išlaidas. Keli veiksniai turi įtakos tam, kiek kainuoja jų atlikimas. Kaina gali priklausyti nuo to, ar reikalingas kaulo persodinimas, nuo implantų medžiagos tipo.

Kas yra dantų implantai viskas ant 4?

Tai dantų rinkinys, esantis ant keturių implantų. Implantai pagaminti iš titano ir ant jų tvirtinamas fiksuotas protezas su 10-14 dantų. Dantų implantai „viskas ant 4” yra puikus nuolatinio dantų pakeitimo variantas. Dėl jo nereikia atlikti ilgų procedūrų, kurios būdingos tradiciniams implantams.

Po šio proceso dantys atrodo natūraliai, o geriausia tai, kad jais galima tinkamai kramtyti. Tai gana populiaru tarp žmonių, norinčių greitai pakeisti trūkstamus dantis, nes protezas dedamas toje vietoje, kurią reikia pakeisti.

Dantų implantų „all-on-4” tipai ir kainos

Kaip jau minėta, vienas iš veiksnių, darančių įtaką „all-on-4” dantų implantų kainai, yra naudojamos medžiagos tipas. Toliau pateikiami pagrindiniai dantų implantų tipai:

All-On-4 dantų  implantai

Kai dantų implantu pakeičiate vieną dantį, sistema labai primena natūralų dantį. Pats implantas primena natūralaus danties šaknį, o dirbtinis vainikėlis savo forma ir išvaizda atkuria matomą natūralaus danties dalį.

Tačiau kai reikia pakeisti kelis dantis, gali neprireikti vieno implanto kiekvienam prarastam dančiui, ypač jei prarasti dantys yra greta arba jei praradote visus dantis. Kai reikia pakeisti visą viršutinių arba apatinių dantų komplektą, sistema „visi dantys ant 4 implantų“ čia tinka geriausiai.

All-On-4 dantų sistema

Vietoj vieno implanto vienam dančiui, sistemoje ” visi dantys ant 4 implantų“ ” naudojami keturi implantai, kuriais įtvirtinamas nuolatinis viršutinių, apatinių arba abiejų dantų pakeitimo komplektas. Šie dantų protezai paprastai gaminami iš porceliano – tvirtos, dėmėms atsparios medžiagos, savo spalva ir peršviečiamumu labai primenančios natūralius dantis.

Visus dantis galima tvirtai įtvirtinti aštuoniais implantais. Jei dėl prarastų dantų netekote žandikaulio kaulinės masės, vis tiek galite būti kandidatas į ” visi dantys ant 4 implantų“  sistemą, nes tiksli implantų vieta yra kintama. Jie gali būti dedami ten, kur liko pakankamai kaulinės masės. Kaip ir visų dantų implantų atveju, implanto stulpelis ir žandikaulio kaulas susijungia, sukurdami pagrindą, kuris savo tvirtumu prilygsta natūraliems dantims..

Dantų implantai ” visi dantys ant 4 implantų“ ” turi daugybę privalumų

Visą naujų dantų komplektą galima sudėti per vieną dieną – procedūros gali būti atliktos per vieną vizitą, nors gali prireikti kelių vėlesnių vizitų. Bet kokiu atveju šypsena gali būti pasiekiama tą pačią dieną.

  • Visas dantų rinkinys, kuris atrodo ir jaučiasi kaip tikri dantys.
  • Daugeliu atvejų kaulų transplantacijos nereikia, nors chirurgas gali ją rekomenduoti, atsižvelgdamas į jūsų kaulų ir dantenų būklę.
  • Tai nuolatinis sprendimas – dantų protezas pritvirtinamas prie žandikaulio kaulo, todėl nėra jokio diskomforto ar pasislinkimo.
  • Geresnė išvaizda – netekus vieno ar daugiau dantų, žandikaulio kaulas toje vietoje laikui bėgant gali sunykti, todėl pasikeičia apatinės veido dalies forma. Implantas „All-on-4” neleidžia kaului nykti.
  • Implanto protezas atrodo visiškai natūraliai ir beveik nesiskiria nuo tikrų dantų.
  • Mėgaukitės mėgstamu maistu. Nereikia vengti tam tikrų maisto produktų, nes jūsų protezai nesuteikia pakankamos kramtymo jėgos, kad galėtumėte tinkamai kramtyti ir sukramtyti kietus maisto produktus.

Ar man tinka „All-on-4” implantai?

Priklausomai nuo jūsų konkrečių poreikių, dantų implantai „All-on-4” gali jums tikti arba ne. Mūsų chirurgai, atlikę pirminę apžiūrą, nustatys, ar jums tinka. Procedūra skirta pacientams, kuriems trūksta kelių arba labai sugedusių dantų. Jei jums reikia pakeisti tik vieną dantį, bus rekomenduojamas tradicinis dantų implantas. Daugiau informacijos https://www.dantugydytojas.lt/

Užsk.: 22/08/09

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us