Raseinių naujienų portalas

KitaNaujienos

Kyjive su V. Zelenskį vežusiu automobiliu susidūrė kita mašina

Ukrainos prezidento kortežui važiuojant per Kyjivą, su Volodymyrą Zelenskį vežusiu automobiliu susidūrė kita mašina, bet šalies vadovas rimtai nenukentėjo, anksti ketvirtadienį pranešė jo atstovas.

„Kyjive vienas lengvasis automobilis susidūrė su Ukrainos prezidento automobiliu ir palydos transporto priemonėmis“, – sakoma Serhijaus Nikiforovo pareiškime, 1 val. 22 min. (ir Lietuvos laiku) paskelbtame socialiniame tinkle „Facebook“.

„Prezidentą lydintys medikai suteikė skubią pagalbą lengvojo automobilio vairuotojui ir perdavė jį greitosios pagalbos automobilio [ekipažui]”, – sakoma pranešime.

„Prezidentą apžiūrėjo gydytojas, rimtų sužeidimų neaptikta. Teisėsaugos pareigūnai aiškinsis visas avarijos aplinkybes“, – pridūrė atstovas.

Tradiciniame kasdieniame vėlyvame pranešime, kurio vaizdo įrašas buvo paskelbtas netrukus po avarijos, V. Zelenskis sakė, kad ką tik grįžo iš Charkivo rajono ir kad po ukrainiečių kontrpuolimo „deokupuota beveik visa [Charkivo] sritis“.

„Tai buvo beprecedentis mūsų karių judėjimas – ukrainiečiai ir vėl sugebėjo padaryti tai, kas, daugelio manymu, buvo neįmanoma“, – pridūrė jis.

Ukrainos kare prasideda lemiama fazė – Kyjivo pajėgos stumia Rusijos kariuomenę iš rytinių teritorijų ir meta rimtą iššūkį Kremliaus ambicijoms užimti visą Donbaso regioną.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us