Raseinių naujienų portalas

KitaSportas

Krepšininkų laukia studentų komandų iššūkis

Nostra.lt Regionų krepšinio lygoje (RKL) Raseinių krepšinio klubas ,,Raseiniai“ pratęsė pergalių seriją prieš komandas, kurioms pirmajame rate buvo pralaimėjusi. Penktadienį komanda išvyko į Kėdainius, kur jų laukė puikiai raseiniškiams pažįstamo Gedimino Butkaus treniruojami krepšininkai. Varžovai tik pirmoje rungtynių pusėje sugebėjo rimčiau pasipriešinti raseiniškiams. Po dviejų kėlinių svečiai pirmavo 2 taškais (37:39), tačiau trečiajame ketvirtyje spurtavo 2:10 ir greitai įgijo dviženklį pranašumą. Apretėjusiomis gretomis rungtyniavę Kėdainių sporto centro krepšininkai visiškai subyrėjo ketvirtajame kėlinyje, kuriame raseiniškiai sparčiai tolo nuo varžovų ir iškovojo įtikinamą pergalę 65:92. 

Pergalingose rungtynėse rezultatyviausiai žaidė Šarūnas Dambrauskas pelnęs 15 taškų, Mantas Košelis pridėjo 14.

Šeštadienį į Raseinius atvyko Prienų ,,Labas GAS-KKSC“ komandos krepšininkai. Apmaudus pralaimėjimas pirmajame tarpusavio susitikime buvo puiki motyvacija prieš šias rungtynes. Tad jau nuo pirmųjų minučių aikštės šeimininkai dominavo rungtynėse ir po dviejų kėlinių mažai kam kėlė abejonių kas jas laimės (55:26). Tačiau prieniškiai tikrai taip negalvojo ir surengė įspūdingą pasirodymą. Vos per 5 minutes pelnė 24 taškus, o į tai raseiniškiai teatsakė 3. Įkaitusius varžovus pavyko atvėsinti dviem tolimais Augusto Žilinsko tritaškiais. Sėkminga ketvirtojo kėlinio pradžia leido susigrąžinti solidžią persvarą ir likus žaisti 8 minutes komandas vėl skyrė 20 taškų (75:55). Dar kartą surengti ,,sugrįžimo“ raseiniškiai nebeleido ir laimėjo rungtynes 87:64.

Rezultatyviausiai žaidė A. Žilinskas pelnęs 18, Nojus Pankratjevas 15 ir Antanas Montrimavičius 12 tašRKL B divizione besivaržanti jaunimo komanda ,,Brosta-KKSC“ į Panevėžį išvyko be kelių svarbių žaidėjų ir, neprilygę varžovams, patyrė nesėkmę 104:71. Nojus Genys pelnė 14 taškų, Vytautas Saltonas ir Tauras Karabinas surinko po 12.Šį savaitgalį komandos laukia studentų iššūkis. Penktadienį raseiniškiai išvyksta į Kauną, kur susitiks su KTU komanda, o šeštadienį kūno kultūros ir sporto centro salėje vyks net du susitikimai. Nuo 15.00 val. Raseinių ,,Raseiniai“ komanda susitiks su Kauno VDU studentais, o ,,Brosta-KKSC“ ekipa 18.00 val. varžysis su Kaišiadorių ,,Savingės“ ekipa. Informaciją apie mūsų krašto komandas bei RKL čempionato rungtynių transliacijas galite sekti facebook.com/raseiniaikk, www.rkl.lt.

Tekstas krepšinio trenerio Dariaus Griciaus

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us