Raseinių naujienų portalas

NaujienosVerslas

AGROBOND švenčia ARBOS traktorių 100 metų jubiliejų

AGROBOND valdybos pirmininkas Valdemaras Jacikas

Gerbiami žemdirbiai,

Įmonė AGROBOND skaičiuoja jau 20 savo veiklos metus. Daugelis iš Jūsų mūsų komandą pažįstate iš dar senesnių laikų, kai per metus Lietuvoje parduodavome po 700 traktorių Belarus.

Keitėsi laikai, keitėsi techniniai ir ekologiniai reikalavimai, keitėsi Jūsų poreikiai, o kaimynystėje gaminamas traktorius liko toks pat. Todėl teko jo atsisakyti ir ieškoti modernesnių sprendimų, žinoma, nepamirštant ir mūsų klientų, kuriems vis dar reikalingos MTZ detalės, kurias galima įsigyti 8 mūsų įmonės AGROBOND filialuose, išsidėsčiusiuose įvairiuose Lietuvos miestuose.

Nuo 2015 m. pradėjome atstovauti HATTAT gamyklą ir Lietuvos rinkai pristatėme 102115 AG galios HATTAT traktorius, kurie puikiai pasiteisino Jūsų ūkiuose.

Šiais metais pristatysime ir atsinaujinusį 102 AG galios HATTAT traktoriaus modelį „T4105“. Jo partija jau užsakyta, laukiame, kol ji atkeliaus į mūsų įmonę.

HATTAT puikus traktorius, bet Lietuvai kol kas galime pasiūlyti tik 102115 AG galios gamą. Todėl mūsų komanda ieškojo gamintojo, kuris galėtų užpildyti likusios galios poreikį Lietuvoje. Taip 2021 m. buvo pasirašyta išskirtinio atstovavimo sutartis su ARBOS gamykla.

2021 m. buvo pasirašyta išskirtinio atstovavimo sutartis su ARBOS gamykla.

Per beveik dvejus metus pardavėme daugiau nei 60 vienetų įvairios galios ARBOS traktorių ir iki šiol gauname tik geriausius atsiliepimus. Suformavome atsarginių detalių sandėlį, o mūsų serviso specialistai baigė tarptautinius techninio aptarnavimo mokymus. Todėl tie, kurie renkasi ARBOS traktorių, gali būti ramūs – jie gaus ne tik puikų traktorių už geriausią kainą, bet ir profesionalų aptarnavimą, o pasibaigus garantiniam laikotarpiui, ir platų spektrą atsarginių detalių bei aukščiausios kokybės serviso paslaugas, kurios tikrai netuštins kišenės.

Varikliai yra kompaktiški, ilgaamžiai, lengvai montuojami ir prižiūrimi.

Galime pasidžiaugti, kad dar 2020 m. ARBOS traktoriuose pradėti montuoti visiškai nauji, aplinkai itin draugiški ir ekonomiški, pasaulyje aukštai vertinami Hunday Doosan Infracore Co., Ltd varikliai. DOOSAN varikliai atitinka itin griežtus „Stage V“ emisijos standarto reikalavimus. Išskirtinė degimo produktų apdorojimo ir itin mažų degalų sąnaudų technologija, papildyta kietųjų dalelių filtru, iki 7% pagerina degalų naudojimo efektyvumą bei iki 98% padidina azoto oksido (NOx) mažinimo efektą. Varikliai yra kompaktiški, ilgaamžiai, lengvai montuojami ir prižiūrimi.

Šiandien galime pasiūlyti 25, 40, 50, 75 ir 136 AG galios ARBOS traktorius, o pasibaigus sertifikavimo procedūroms, pristatysime ir 6000 serijos (150–200 AG) bei 7000 serijos (220–280 AG) traktorius. Be to, jau dabar, būdami oficialiais DOOSAN variklių gamyklos atstovais Lietuvoje, galime pasiūlyti ir šių variklių dalių, o artimiausiu metu ir šių variklių remonto paslaugų.

Kartu su ARBOS traktorių įvedimu į Lietuvos rinką buvo pradėtas plėsti ir žemės dirbimo, laukų priežiūros, sėjimo bei transportavimo technikos asortimentas. Mūsų specialistai iš daugybės pasaulio gamintojų atrinko gamyklas, kurių siūloma technika optimaliai atitinka šių dienų Lietuvos žemdirbio poreikius.

Kartu su ARBOS traktorių pirkėjais loterijoje sudalyvauti bus pakviesti ir ūkiai, šiemet apsisprendę įsigyti HATTAT traktorius.

Šiemet ARBOS gamykla švenčia 100 metų jubiliejų. Šia proga visi, kurie ARBOS traktorius įsigis ar tik juos užsisakys (kartais gamykla užtrunka vykdydama augančius užsakymus), bus pakviesti į Raseiniuose vyksiantį kalėdinį vakarėlį, kurio metu kiekvienas gaus vertingų dovanų, be to, sudalyvaus ir loterijoje dėl dviejų kelialapių poilsiui 2 asmenims Turkijoje 5 žvaigždučių viešbutyje su viskas įskaičiuota paketu.

Kartu su ARBOS traktorių pirkėjais loterijoje sudalyvauti bus pakviesti ir ūkiai, šiemet apsisprendę įsigyti HATTAT traktorius.

Laukiame Jūsų parodoje „Ką pasėsi… 2023“ (Kaune) mūsų AGROBOND stende A8.

UAB „Agroservisas LT”
Maironio g. 78 C, LT-60120 Raseiniai, Lietuva
Tel. +370 640 31020

www.hattat.ltwww.agrobond.ltwww.arbos-tech.lt

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us