Raseinių naujienų portalas

KitaNaujienosPolitika

Dr.Arvydas Nekrošius Seimo nario mandatą perleidžia Ramūnui Karbauskiui

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) taupydama valstybės biudžeto lėšas ir gavusi LR Seimo nario Arvydo Nekrošiaus, išrinkto Raseinių rajono savivaldybės meru, raštišką sutikimą, Seimo nario mandatą vienmandatėje Raseinių-Kėdainių apygardoje perleidžia Ramūnui Karbauskiui.

Mūsų žiniomis, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas R. Karbauskis jau kuris laikas yra teisėtas Raseinių rajono gyventojas. Prieš pusmetį šis politikas įsigijo nekilnojamo turto Raseinių rajone. Šį faktą mūsų redakcijai patvirtino nekilnojamo turto brokeris Deividas Mačianskas. „Taip, politikas jau senokai yra įsigijęs namus Betygaloje,“ – patvirtino D. Mačianskas.

Naujai išrinktas Raseinių rajono meras, Arvydas Nekrošius savo sprendimą paaiškino paprastai: „Šio žmogaus atėjimas į rajoną duos naują impulsą. R. Karbauskis žada investuoti į karvių ir kiaulių kompleksus. Statyti vėjo jėgainių parką ties Ariogala. Betygala yra susižavėjęs, piliakalnių komplekse planuoja įrengti autentiškus aukurus.  Žinau, kad Raseinių kraštą jis yra pamilęs ir čia mato daug galimybių. Nuoširdžiai jam linkiu sėkmės,“- savo sprendimą komentavo naujai išrinktas meras.

Subscribe
Notify of
guest
1 Komentarai
Naujausi
Seniausi Most Voted
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus
Sdgv

Negali búti! Puiku, jei tai 1 balandzio..toks nevykelis dar terśtú tá kraśtá

Contact Us