Raseinių naujienų portalas

NaujienosSportas

Šiandien Raseinių krepšininkai sieks patekti į RKL finalą

Nostra.lt-Regionų krepšinio lyga (RKL) artėja prie finišo tiesiosios. Jau šį savaitgalį krepšininkai kovos dėl aukščiausių vietų. Po ketverių metų pertraukos Raseinių krepšinio komanda ,,Raseiniai“ turi galimybę ir vėl varžytis su stipriausiomis lygos komandomis. 2018-2019 metų sezone Karolio Lendzevičiaus auklėtiniai, laimėję reguliarųjį sezoną bei ,,TopSport“ taurę, suklupo finale.

Šį sezoną raseiniškiai pradėjo banguotai, tačiau antroje sezono dalyje ėmė rungtyniauti užtikrintai ir iškovojo 13 pergalių paeiliui. Nors keletas paskutiniųjų reguliariojo sezono rungtynių susiklostė nesėkmingai, tačiau komanda neprarado vieningumo ir tai įrodė atkrintamosiose varžybose. Po reguliariojo sezono 5 vietoje likusi Raseinių ekipa aštunfinalio etape susitiko su Prienų ,,Labas GAS-KKSC“ krepšininkais ir  3:0 laimėjo seriją. Sirgalių būrys stipriai išaugo ketvirtfinalio etape, kuriame raseiniškiai tiek Tauragėje, tiek Raseiniuose jautė fantastišką palaikymą ir tai suteikė papildomų jėgų kovojant su Tauragės ,,Tauragė“ ekipa. Visas trejas rungtynes mūsų krašto komanda žaidė užtikrintai ir nepaliko net menkiausio šanso varžovams pagalvoti apie kitokią serijos baigtį.

Tad šiandien Garliavos sporto ir sveikatingumo komplekse 21.00 raseiniškiai žais kol kas svarbiausias šio sezono rungtynes su Jurbarko ,,Jurbarkas-Karys“ ekipa, kuri reguliariajame sezone užėmė 1-ąją vietą ir yra laikoma lygos favorite. Tai paneigti yra nusiteikusi Raseinių komanda, ji laukia savo ,,šeštojo“ žaidėjo – sirgalių palaikymo! Informaciją apie galimybę kartu vykti į rungtynes galite sekti facebook.com/raseiniaikk (arba susisiekti tel. +370 687 56732). RKL finalinio ketverto rungtynių transliacijas stebėkite https://videosportas.lt/@nostrarkl.            

Šeštadienį 14.00 valandą pusfinaliuose pralaimėjusios komandos rungtyniaus dėl 3-ios vietos, o nuo 17.00 valandos vyks didysis finalas.

            Kviečiame palaikyti krepšininkus ir pergalių siekime kartu!

Krepšinio komandos kapitonas Darius Gricius

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us