Raseinių naujienų portalas

NaujienosPolitika

Darbą pradėjo Raseinių rajono savivaldybės vicemerai

Nuo gegužės 15 d. Raseinių rajono savivaldybės vicemerų pareigas pradėjo eiti Mingaudas Tamaliūnas ir Matas Skamarakas.  Šias pareigas einantis valstybės tarnautojas tiesiogiai pavaldus merui.

M. Tamaliūnas specializuosis Savivaldybės socialinėje, kultūros, turizmo ir verslo srityje, dalyvaus Savivaldybės tarybos kolegijos, komisijų ir darbo grupių veikloje, analizuos ir teiks siūlymus dėl Savivaldybės strateginio plėtros plano, atskirų sričių plėtros programų ir Savivaldybės veiklos plano projektų, mero pavedimu atstovaus įstaigai santykiuose su kitomis įstaigomis, organizacijomis bei fiziniais asmenimis ir kt.

M. Skamarakas kuruos Savivaldybės jaunimo ir sporto politikos, seniūnijų, kaimo reikalų veiklas, formuos ir koordinuos švietimo įstaigų veiklą, dalyvaus Savivaldybės tarybos kolegijos, komisijų ir darbo grupių veikloje, teiks objektyvią informaciją ir pasiūlymus koordinuojamų sričių klausimais, mero pavedimu atstovaus įstaigai santykiuose su kitomis įstaigomis, organizacijomis bei fiziniais asmenimis ir kt.

   Išsamiau su vicemerų pareigybėmis galite susipažinti ČIA.

Informacija: www.raseiniai.lt

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us