Raseinių naujienų portalas

NaujienosPolitika

Paaiškėjo 3 kandidatas į LR seimo narius – Andrius Bautronis

Birželio 6 dieną paaiškėjo trečias kandidatas pirmalaikiuose LR Seimo nario rinkimuose vienmandatėje Raseinių-Kėdainių rinkimų apygardoje. Susitikimo su gyventojais metu apie dalyvavimą rinkimuose pranešė konservatorius Andrius Bautronis.

Vyriausioje rinkimų komisijoje šiuo metu yra užregistruoti du kandidatai: socialdemokratas Matas Skamarakas ir konservatorius Andrius Bautronis. Apie planus dalyvauti Seimo rinkimuose yra pranešęs Lietuvos regionų partijos Raseinių skyriaus narys Antanas Tautkus.

VRK internetinėje svetainėje šiuo metu, kaip politinės kampanijos dalyviai, yra registruoti 2 asmenys ir 3 politinės partijos:

Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“,

Lietuvos regionų partija,

Liberalų sąjūdis.

Kol kas intriga lieka, ką planuoja į kandidatus siūlyti Liberalų sąjūdis. Liberalų lyderis Raseiniuose, Arnas Zmitra, į klausimą ar dalyvaus rinkimuose, ir jei taip, su kokia politine jėga, atsakė lakoniškai: „Dar svarstau. Buvo įvairių pasiūlymų, pokalbių ir pamąstymų. Šiandien nesakau nei taip, nei ne“.

Politinės partijos keliančios kandidatus, ar asmuo, nusprendęs išsikelti kandidatu į Seimo narius, dokumentus gali teikti iki birželio 12 d.

Pirmalaikiai Lietuvos Respublikos Seimo rinkimai vienmandatėje Raseinių-Kėdainių rinkimų apygardoje vyks rugsėjo 3 dieną.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us