Raseinių naujienų portalas

Laisvalaikis

Taro kortų prognozė kovo mėnesiui

Bendra kovo mėnesio energetika bus sustingusi, užšaldyta. Jūs tarsi sąmoningai save „pakabinsite“, tarsi veikti dar ne laikas, dar anksti, dar reikia ramiai pabūti ir palaukti ką atneš likimas. O galbūt jūs kažką paaukosite – savo laiką, finansus, ar ką kitą vardan to, kad ateityje gautumėte daugiau. Gal pradėsite mokytis ar kelsite savo kvalifikaciją kad gautumėte darbą, palypėtumėte karjeros laiptais ar padidintumėte savo pajamas.

Darbas kovo mėnesį teiks malonumą, gali ateiti naujų kolegų ar partnerių. O jei ieškote darbo – tai galite sulaukti net keleto pasiūlymų. Rinkitės atidžiai, tai labai svarbus pasirinkimas ateičiai.

Finansų energetika bus pagal teisingumą – kiek dirbsite, tiek ir uždirbsite. Atlyginimas bus mokamas laiku ir tiek kiek priklauso.

Santykiuose bus ramybė, balansas. Viskas vyks pagal susitarimą, pagal įpročius ir susidėliojusias taisykles. Jokių aistrų ir konfliktų, o jei tokių ir atsitiktų, tai sugebėsite konfliktą išspręsti, dėl visko susitarti ir viską sudėlioti kad viskas tekėtų sava, ramiai vaga.

Kovo mėnesį jūs jausitės taip tarsi jūsų gyvenime vyksta didelės permainos, transformacija. Išeina kažkas seno ir jau atgyvenusio savo. Taip kaip buvo jau nebebus, taip būti jau nebegali, atėjo laikas tai paleisti ir eiti pirmyn.

Daugiau informacijos rasite Facebook paskyroje Eli Tarott


 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us