Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Policijos pareigūnui kaukės nereikia?(papildyta policijos viršininko komentaru)

Nuo balandžio 10 d. lauke ir viešose erdvėse privaloma dėvėti veido kaukę. Rizikuojančių ir nedėvinčių veidą dengiančių kaukių laukia nemaži nemalonumai: pagal Administracinių nusižengimų kodeksą, asmenims už karantino sąlygų pažeidimus gresia bauda nuo 500 iki 1 tūkst. eurų. Socialiniuose tinkluose lietuvaičiai įvairiai vertina šio privalomo „aksesuaro“ nešiojimą, tačiau didelės baudos ir ypatingas policijos pareigūnų dėmesys verčia paklusti reikalavimui.

Veido kaukės privalomos ne visiems?

Iš pareigūnų, kurie atsakingi už saugumą ir drausmę, visuomet tikimąsi pavyzdinio elgesio. Tačiau mūsų skaitytojas dalinasi nuotrauka, kurioje užfiksuotas Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnas, kaip matoma viešoje vietoje nedengiantis veido šiuo metu privaloma kauke.

Kaukės privalomos ir pareigūnams

Raseinių rajono policijos komisariato viršininkas Artūras Košikas, atsakė, kad situacija yra žinoma, nufotografuotas policijos pareigūnas – įspėtas. „Sprendžiamas klausimas dėl administracinės teisenos pradėjimo,”- atsakė pareigūnas, taip pat primindamas, kad viešose vietose kaukių dėvėjimas yra privalomas visiems, taip pat ir policijos pareigūnams.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us