Raseinių naujienų portalas

Kriminalai

Raseinių rajone degė žemės ūkio technika

12:46 val. neprisistatęs pilietis pranešė, kad Raseinių r. sav., Nemakščių sen., Švendūnos k. dega priekaba. Atvykus PGP degė žolė, šieno rulonai ir traktoriaus priekabos. Gaisro metu apdegė 2 traktoriaus priekabos 2 PTS 4 , sudegė 16 šieno rulonų, išdegė 1 aras žolės.

12:45 val. pilietis pranešė, kad Raseinių r. sav. Betygalos sen., Būdų k. dega traktorius su rulonų vyniojimo įranga. Atvykus degė ražienos ir šiaudų rulonai. Gaisro metu išdegė 3 ha ražienų, apdegė miško pakraštyje esantys krūmai, sudegė 30 – 35 šiaudų rulonai(po 400 kg)ir presas Krone XC155.Apdegė ir paveiktas termiškai gaisro gesinime dalyvavęs traktorius MTZ 82.Išgelbėta 28 ha plote buvę apie 350 vnt. šiaudų rulonų, už 1 m. atstumu esantis miškas, traktorius MTZ 82. Gaisrą gesinti padėjo savininko traktorius su lėkštiniu skutiku ir teleskopinis krautuvas.

18:16 val. gautas pranešimas, kad Raseinių r. sav., Nemakščių sen., Švendūnos k.  dega šiaudai. Atvykus PGP, degė 15 vnt. šieno rulonų. Gaisras užgesintas panaudojus 7 m³ vandens. Vanduo buvo tiekiamas iš hidranto.

22.06 val. gautas pranešimas, kad Raseinių r. sav., Raseinių sen., Dainių k., Liepų g.   galimai gali degti sodo namelis, mato dūmus. Atvykus PGP, 1 m² plote degė prižiūrimas laužas.

10:04 val. Kauno GMP dispečerė pranešė, kad Raseinių r. sav., Vytauto Didžiojo g. GMP prašo padėti išnešti moterį, kuri sveria 140 kg. Atvykus PGP, sunkiasvoris ligonis (sveriantis virš 140 kg.) iš buto išneštas ir įkeltas į GMP automobilį, palydėtas iki gydymo įstaigos ir iškeltas iš GMP automobilio.

Kauno PGV informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us