Raseinių naujienų portalas

Kita

Raseiniuose, Dubysos g. esančiame bute, užsidegė vaisių džiovyklė

Sekmadienį, apie 11:34 val. pranešta, kad Raseiniuose, Dubysos g., pirmame aukšte dega butas. Iš buto rūko dūmai. 3×2,5 m virtuvėje degė elektrinė vaisių džiovyklė. Apdegė ir aprūko 2 m² sienos, virtuvės spintelės, dujinė viryklė, nudegė dujų baliono žarna. Išgelbėta šinšila. Bute nebuvo įrengtas dūmų detektorius.

01:06 val. gautas moters pranešimas, kad Nemakščių mstl., Vyšnių g., sūnus ant dujinės viryklės paliko keptuvę, aprūko virtuvė, degimo nėra. Virtuvėje nuo paliktos ant viryklės keptuvės apsilydė sienos plastikinės lentelės, virdulys, aprūko virtuvė. Išvėdintos patalpos. Dūmų detektorių nebuvo.

Rugpjūčio 29 d. apie 17:12 val. moteris pranešė, kad Raseiniuose, Vaižganto g., negali įeiti į butą, galimai sugadinta spyna arba paliktas raktas iš vidaus, dieną buvo kilęs konfliktas su draugu, butas ketvirtame aukšte. Pastatyti autokeltuvą nebuvo galimybės. Policijos pareigūnams priėmus sprendimą laužti, durys atidarytos diskiniu pjūklu ir laužtuvu, į vidų įleistos specialiosios tarnybos (butas buvo tuščias).

Kauno PGV informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us