Raseinių naujienų portalas

Naujienos

Eismo sąlygas sunkina snygis ir plikledis, perspėja kelininkai

Pirmadienio rytą Lietuvoje eismo sąlygas sunkina snygis ir plikledis, perspėja kelininkai.

Dėl plikledžio ir silpno snygio, pietų Lietuvoje vietomis pereinančio į šlapdribą, sudėtingiausios eismo sąlygos šį rytą yra pietryčių, pietų, vidurio ir pietvakarių Lietuvoje, pranešė Eismo informacijos centras.

Čia valstybinės reikšmės kelių dangos slidžios, padengtos prispausto ar puraus sniego sluoksniu, vietomis provėžotos, puraus sniego sluoksnis mažesnio eismo intensyvumo keliuose siekia iki 10 cm.

Likusioje šalies dalyje magistraliniai keliai drėgni ar sausi, krašto ir rajoniniai keliai provėžoti, vietomis padengti plonu puraus ar prispausto sniego sluoksniu.

Didžiojoje šalies dalyje silpnas snygis, pietų Lietuvoje kai kur pereinantis į šlapdribą, tik Klaipėdos apskrityje kritulių nėra. Oro temperatūra pietų ir pietryčių Lietuvoje nuo 2 iki 6 laipsnių šalčio, šiaurės rytų, vidurio ir vakarų Lietuvoje nuo 7 iki 11 laipsnių šalčio, o Šiaulių apskrityje nuo 11 iki 16 laipsnių šalčio.

Kelininkai informuoja, kad dieną eismo sąlygas sunkins snygis ir plikledis.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną pietiniuose ir rytiniuose rajonuose daug kur numatomas silpnas snygis. Išsilaikys plikledis, kai kur silpnai pustys. Vėjas šiaurės rytų, 6–11 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 3 iki 8 laipsnių šalčio, vietomis šiauriniuose rajonuose apie 10 laipsnių šalčio.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us