Raseinių naujienų portalas

Kriminalai

Sekmadienį Užkalnių kaime degė garažas, kuriame be automobilio dar buvo ir indai su kuru

Sekmadienį, apie 07:43 val. pranešta, kad tarp Kėdainių rajono savivaldybės ir Raseinių rajono savivaldybės, Ariogalos seniūnijoje, A1 kelyje nuo Klaipėdos į Vilnių, netoli EMSI degalinės, po eismo įvykio dega lengvasis automobilis, jis nuvažiavęs nuo kelio.

Atvykus ugniagesių gelbėtojų komandoms, lengvasis automobilis BMW 318 (2005 m.) rastas nuvažiavęs nuo kelio į griovį, degimo požymių nebuvo, vairuotojas nenukentėjęs. Tuo pačiu metu kitoje automagistralės pusėje pastebėtas nuo kelio nuvažiavęs automobilis „Renault Master“. Buksyravimo lynais abu automobiliai ištraukti į šalikeles.

Apie 12:18 val. gautas pranešimas, kad Nemakščių sen., Užkalnių k., Liepų g., garaže atvira liepsna dega mašina, ten pat yra indai su kuru.

Atvykus ugniagesiams atvira liepsna degė dalis ūkinio pastato ir viduje automobilis. Ūkinis pastatas 20×8 m, dalis medinė, kita dalis mūrinė, įrengtas tvartas ir mūrinis 4×8 m garažas, stogas dengtas šiferiu, perdanga gelžbetoninė. Išdegė garažo patalpa (32 m²) ir viduje buvę ūkio apyvokos daiktai, kuro indai su maždaug 150 l dyzelino. Sudegė automobilio „Audi A6“ (1998 m.) degios detalės. Apdegė apie 5 m² medinių stogo konstrukcijų, išdegė ir buvo nuardyta apie 2 m² stogo dangos.

Išsaugotas tvartas ir 3 karvės. Vanduo gaisrui gesinti buvo vežiojamas iš už 300 m esančio dirbtinio vandens telkinio.

Kauno PGV informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us