Raseinių naujienų portalas

Kita

Profesionalus kondicionierių pildymas

Ištuštėjo kondicionierius? Nėra ko ilgai laukti – metas jį papildyti ir mėgautis dar didesniu automobilio salono komfortu. Su sklandžiai veikiančiu ir pilnu kondicionieriumi joks vasaros karštis nebus baisus, todėl galėsite visą laiką būdami už vairo mėgautis malonia vėsuma. Daugiau apie kondicionierių pildymą čia

Nepriekaištingas kondicionieriaus veikimas

Tam, kad kondicionierius veiktų nepriekaištingai, būtina nuolatinė jo priežiūra. Vienas iš svarbiausių veiksmų, kuriuos galėtumėte kasmet atlikti – tai papildyti kondicionierių. Pildymas rekomenduojamas kiekvienais metais prieš vasarą. Tai padės ne tik tinkamai pasiruošti karštam metų laikui, bet tuo pačiu ir užtikrins geresnį sistemų veikimą.

Ne paslaptis, jog daugumoje automobilių kondicionierius negali būti paliktas tuščias, nes ilgainiui taip pradeda gadintis visa kondicionavimo sistema. Ypatingai pažeidžiamomis jos dalimis tampa radiatorius, kompresorius, sistemų viduje gali prisikaupti per daug drėgmės, kurios iššaukia metalo koroziją.

Būtent todėl kondicionierių pildymas svarbus ne vien dėl Jūsų patogumo, bet pirmiausia dėl paties kondicionieriaus sklandaus veikimo. Ilgai nepildomą kondicionierių vėliau tenka daug remontuoti ir galų gale jį vis tiek reikia pildyti, tad geriau tai padaryti iš anksto ir mažesnėmis išlaidomis, negu atidėlioti vėlesniam laikui.

Kondicionieriaus pildymo paslaugos

Patyrę specialistai pasirūpins greitu ir sklandžiu kondicionierių pildymu skirtingose transporto priemonėse. Papildyti kondicionierių užtruks vos 20-30 minučių, todėl ilgai tikrai neužtruksite. Prieš pildant kondicionierių, jis patikrinamas azotu, nustatoma, ar nėra jokių nesandarumų. Jeigu nesandarumų nėra ir viskas tvarkoje, pradedama pildyti kondicionierių, tam tikslui yra naudojamas freonas. 

Jeigu nustatomi dideli nesandarumai, rekomenduojama kondicionieriaus nepildyti tol, kol jie nebus sutaisyti. Žinoma, meistrai gali pildyti kondicionierių ir tokiu atveju, tačiau jis bus ne toks sandarus ir papildytas freonas greičiau išsibaigs. Taisyti kondicionierių gedimus reikėtų pas kitus meistrus, „BerivaAuto“ specialistai rūpinasi tik jų papildymu.

Greitas ir kokybiškas kondicionierių pildymas gera kaina! Pamirškite nepatogumus, kuriuos patiriate dėl karščio automobilyje, nes nuo šiol galėsite vėl mėgautis vėsiu bei gaivinančiu salonu oru.

Užsk. 2022-02-22

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us