Raseinių naujienų portalas

KitaLaisvalaikis

Saugaus eismo akcija ,,BŪK SAUGUS IR MATOMAS“ Mirklių kaimo bendruomenėje

dav

2022 m. lapkričio 14 d. po pietų vyko  saugaus eismo akcija  ,,BŪK SAUGUS IR MATOMAS“ . Akcijoje dalyvavo  Raseinių rajono policijos bendruomenės pareigūnai  Darius Jonaitis ir Giedrė Deveikienė. Taip pat prisijungė  Raseinių rajono savivaldybės  visuomenės sveikatos biuro  specialistė Audronė Bliskienė ir   Mirklių kaimo bendruomenės pirmininkė Gražina Andraitienė.  

Mirklių  kaimo bendruomenė dalyvauja VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos organizuojamame konkurse ,,Eimo saugumas bendruomenėse 2022-2023 m.“, kasmet organizuoja įvairias veiklas, kurių metu  vaikai ir suaugusieji skatinami saugiai ir atsakingai elgtis kelyje, primenamos Kelių eismo taisyklės ir kaip reikia jų laikytis. Šios Akcijos metu  Raseinių mieste  penkiose vietose   prie pėsčiųjų perėjų  gyventojams buvo dalinami atšvaitai , ryškiaspalvės liemenės su šviesą atspindinčiais elementais.  Buvo primenama, kaip svarbu atšvaitus  taisyklingai segėti tamsoje ir išvengti nelaimės kelyje, būsime saugūs, jei rūpinsimės ne tik savimi, bet ir kitais eismo dalyviais.

Pareigūnai ragina visus eismo dalyvius laikytis Kelių eismo taisyklių, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio! Tik kartu rūpindamiesi savo ir kitų saugumu laimingai pasieksime kiekvienos kelionės tikslą

Būkime matomi ir saugūs keliuose!

Tekstas ir nuotraukos Raseinių rajono Mirkių kaimo bendruomenės pirmininkės Gražinos Andraitienės

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us