Raseinių naujienų portalas

KitaSveikata

Kūčių naktį žiauriai sumušta dvimetė: į Kauno ligoninę atvežta mergaitė skaičiuoja lemtingas valandas

Kūčių naktis Raseinių rajone paženklinta krauju ir ašaromis. Raseinių rajone iš namų greitoji medicinos pagalba į Raseinių reanimaciją pristatė sumuštą dvimetę, kurios būklė iki šiol išlieka kritinė.

Netrukus iš Raseinių ligoninės ji pervežta į Kauno ligoninę. Naujienų portalui tv3.lt šventinę parą Kaune budėjęs gydytojas Rimantas Kėvalas papasakojo, kaip jaučiasi sumušta mergytė ir per kiek laiko paaiškės, ar ji išgyvens.

Lemtingos dvi paros

Paprašius pasidalinti, kaip šiuo metu jaučiasi mergytė, gydytojas nevyniojo žodžių į vatą: „Mergytės būklė yra kritinė, per ateinančias 48-72 valandas paaiškės, ar ji išgyvens. Tėvai uždraudė teikti informaciją apie ją – toks jų pasirinkimas, jie tam turi teisę.“

Profesorius R. Kėvalas pokalbio metu teigė ligoninėje dirbantis 30 metų, tačiau iki šiol negalintis suvokti, kas dedasi žmonių, kurie smurtauja prieš vaikus, galvose:

„Sumušimai žiaurūs. Kiekviena situacija individuali ir baisi. Aš 30 metų dirbu, bet šiuo atveju tikrai nesuvokiu, ką galvoja žmonės.“

Situacija baisi

Mediko teigimu, šeimoje alkoholis nebuvo vartojamas, tėvai blaivūs. Jo žiniomis, tėvai gyvena atskirai.

Antrąją Kalėdų dieną buvo atlikta teismo ekspertizė nustatyti patirtiems sumušimams.

Į ligoninę sekmadienį buvo paguldyta mažametė, 2020 metais gimusi raseinietė, į gydymo įstaigą atvežta be sąmonės, pranešė policija.

Iš pradžių mergaitė iš buto be sąmonės buvo pristatyta į Raseinių ligoninę, tačiau vėliau pervežta ir paguldyta į Kauno ligoninę.

Dėl šio įvykio policija atlieka ikiteisminį tyrimą.

TV3.LT / GERDA MOROZOVIENĖ

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us