Raseinių naujienų portalas

KitaKriminalai

Kai noras šventę švęsti stipresnis už sveiką logiką

Kai kiekvieną dieną norisi šventę švęsti, o be alkoholio to daryti nemokama, kai kišenėse švilpauja vėjai ir alkoholio nusipirkti neišeina, atkaklieji tikslo siekia, nesiskaitydami su jokiomis, net ir nusikalstamomis priemonėmis. Tačiau tokiu būdu susikurtos šventės greitai baigiasi ir stoja niūri bei pilka  kasdienybė už grotų.

Kovo 27-osios vakare Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnus pasiekė žinia, kad vėlai vakare buvo įsibrauta į vieną Radviliškio parduotuvę ir pagrobta alkoholinių gėrimų. Į vidų patekta išdaužus durų stiklą. Apie vagystę parduotuvės darbuotojos sužinojo iš apsaugos tarnybos, kuri sureagavo, gavusi pavojaus signalą apie įsibrovimą apie parduotuvę, tačiau įsibrovėlio parduotuvėje neberado. Tik išdaužtas durų stiklas, viduje  išmėtytos prekės ir alkoholinių gėrimų trūkumas bylojo apie jo vizitą parduotuvėje.

Vagystės tyrimą pradėjusiems Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnams demaskuoti naktinį svečią padėjo  parduotuvės erdvę stebinčios vaizdo kameros. Kilo įtarimas, kad tai bus tas pats įsibrovėlis, kuris šioje pačioje parduotuvėje lankėsi vasario 4-osios naktį ir nugvelbė viskio bei kramtomosios gumos už 200 eurų. Nors vyrukas ir dėvėjo kaukę, tačiau pareigūnams  vaizdo kamerų filmuota medžiaga padėjo jį demaskuoti. Už vagystes ir kitus nusikaltimus jau ne kartą teistam 27 metų Radviliškio gyventojui dėl vagystės iš parduotuvės buvo pareikštas įtarimas, jam skirta kardomoji priemonė, nesusijusi su laisvės atėmimu.

Tačiau net ir vykstant ikiteisminiam tyrimui, noras puotauti už dyka  vyrukui nepraėjo. Kovo 27-osios vakare jis vėl išsiruošė  į tą pačią parduotuvę. Tik šįkart su draugeliu. Įtariama, su 19-mečiu, kuriam  praėjusią savaitę buvo pareikšti įtarimai dėl kovo mėnesį  apvogtų trijų Radviliškio senjorių.

Taigi ir vėl buvo išdaužtas durų stiklas, ir  vėl už 200 eurų prisigrobta alkoholinių gėrimų, ir vėl linksmintasi su draugu. Po trijų dienų lėbavimo,  kovo 29 d. vakare, šventinę 27 metų radviliškiečio nuotaiką sudrumstė jo gyvenamojoje vietoje pasirodę  policijos pareigūnai. Vaikinas atsidūrė areštinėje. Kovo31-ąją teismas  dviem mėnesiams  sankcionavo jo suėmimą.

Šiaulių apskr. VPK atstovė spaudai Gaila Smagriūnienė

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us