Raseinių naujienų portalas

KitaLaisvalaikisNaujienos

Meno konkursas-festivalis „Talent show 2023“ Stokholme

Gegužės 4-6 dienomis keturios Raseinių meno mokyklos mokinės – Lyja ir Vėja Germanavičiūtės, Emilija Sakavičiūtė ir Elzė Tamašauskytė –  dalyvavo tarptautiniame konkurse-festivalyje „Talent show 2023“. Seserys Lyja ir Vėja G. užėmė II-ą vietą, o Emilija S. ir Elzė T. tapo šio renginio diplomantėmis.

Konkursas- festivalis vyko kruiziniame laive plaukiant iš Talino į Stokholmą. Jame galėjo dalyvauti įvairių meno sričių – muzikos, teatro, šokio – atstovai. Muzikos srities konkurse buvo 83 pasirodymai iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos.

Konkurso-festivalio dalyviai turėjo galimybę susipažinti  su Švedijos sostinės Stokholmo istorija, aplankyti karalių rūmus, išgirsti didingą, bet tragišką  laivo flagmano istoriją Vaza muziejuje. Grįždami aplankė Estijos sostinę Taliną, pažintinės ekskursijos po senamiestį metu išgirdo legendų, pasakojimų apie istorines vietas, įžymius žmones.

Konkurso-festivalio dalyviai grįžo pilni įspūdžių ir geros nuotaikos.

Dėkojame mokytojoms Jolantai Turčinskienei, Laisvidai Juodytei, Saulei Krečkauskienei ir Stanislavai Vežbavičienei už konkursančių parengimą.

Raseinių meno mokyklos informacija

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us