Raseinių naujienų portalas

KultūraŠiluvos šventovė

Kviečiame į knygos šeimai „Lobis. Slapta kelionė į Šiluvą“ pristatymą

Šiluva – ypatinga tikintiesiems, piligrimams, religiniams ir ne tik turistams vietovė, kurios istorija tęsiasi kelis šimtmečius. Visgi, kalbėti apie sudėtingą vietos istoriją, pažymėtą ne tik Apsireiškimo, tačiau ir rezistencinių kovų, yra sudėtinga, ypač jauniesiems skaitytojams. Todėl skubame pranešti, jog apie Šiluvą gimė knyga skirta visai šeimai, kurios pristatymas įvyks Šilinių atlaidų metu!

Rugsėjo 8, 9, 10, 13 ir 14 dienomis 10 ir 16 valandą (9 d. 16.15 val.) Šiluvos piligrimų centre kviečiame į knygos šeimai „Lobis. Slapta kelionė į Šiluvą“ pristatymą. Tai  interaktyvus pasakojimas mažiems ir dideliems apie Šiluvos istoriją bei susitikimas su knygos autorėmis ses. Danguole Gervyte ir Jūrate Tamošiūnaite-Karašauskiene.

Visų atlaidų metu su knygos autorėmis galėsite susitikti „Artumos“ leidyklos palapinėje. Vaikus kviečiame žaisti stalo žaidimą „Kelionė į Šiluvą“, kurį sukūrė Mykolas Karašauskas. Žaidimą galite įsigyti kartu su knyga. Taip pat jūsų lauks smagus didelis žaidimas šalia Artumos palapinės. Nepraeikite pro šalį! Bei drauge atraskime Šiluvos lobį.

„Lobis. Slapta kelionė į Šiluvą“ – tai jau trečioji serijos „Perskaitęs duok kitam“ knyga.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us