Raseinių naujienų portalas

Kita

Du pretendentai į Šiluvos seniūno vietą surinko vienodą balų skaičių

Kovo 3 dieną įvyko antra, konkurso į Šiluvos seniūnijos seniūno vietą, atranka. Du geriausiai pirmajame etape pasirodę pretendentai šiandien buvo vertinami 7 komisijos narių. Tačiau šiandien laimėtojo dar nėra, abu kandidatai surinko vienodą balų skaičių.

Raseinių rajono savivaldybės administracijos direktorius Kęstutis Užemeckas komentuodamas konkurso eigą sakė, kad abu dalyviai buvo stiprūs. „Kas užims Šiluvos seniūno vietą paaiškės per artimiausias dvi savaites. Bus tikrinami dokumentai, o vėliau man, kaip administracijos vadovui, teks kalbėti su kandidatais ir priimti sprendimą“, – tolimesnę konkurso eigą pakomentavo K. Užemeckas. Paklausus daugiau detalių apie kandidatų biografiją, išsilavinimą ir t.t.  direktorius pajuokavo: „Paisydamas duomenų apsaugos įstatymo galiu tik pasakyti, kad abu kandidatai jaunesni už direktorių“.

Dokumentus konkursui dėl Šiluvos seniūnijos seniūno vietos buvo pateikę 5 asmenys. Į pirmąjį pokalbį su komisija atvyko 3.

Balandžio 5 dieną vyks pokalbiai su kandidatais į Pagojukų seniūnijos seniūno poziciją. Kaip informavo savivaldybės administracijos direktorius K. Užemeckas dokumentus yra pateikę 7 kandidatai.


 

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us