Raseinių naujienų portalas

Kita

Artėjant ilgajam savaitgaliui policija stiprins pajėgas keliuose

Artėjant Visų Šventųjų ir Vėlinių dienoms, policijos pareigūnai visoje šalyje stiprina patruliavimą, į pagalbą pasitelks savanorius, pranešė Policijos departamentas.

Kadangi šiomis dienomis daugelis žmonių vyks lankyti artimųjų kapų, keliuose padidės transporto priemonių srautai ir eismas taps intensyvesnis, taip pat gali padaugėti vagysčių iš automobilių, policijos pajėgos dirbs prie pagrindinių kapinių – reguliuos eismą, padės vairuotojams pasistatyti automobilius, patruliuos kapinių prieigose, pranešė Policijos departamentas.

Kapinių prieigose gali būti pastatyti laikini kelio ženklai, kuriais vairuotojams privalu vadovautis.

Pareigūnai ragina esant galimybei į kapines vykti viešuoju transportu.

Ilgąjį savaitgalį daugiau pareigūnų dirbs šalies keliuose, bus organizuojami kelių policijos reidai.

Daugiausiai dėmesio bus skiriama į atšvaitų ar šviesą atspindinčių elementų dėvėjimą, bus vykdomos blaivumo patikrinimo ir greičio kontrolės priemonės.

Anot pranešimo, policijos reagavimo pajėgos aktyviai tikrins izoliacijoje esančius asmenis.

Taip pat toliau bus organizuojami tiksliniai reidai prekybos ir laisvalaikio praleidimo centruose tikrinant, ar asmenys pateikia savo galimybių pasus.

Policijos pareigūnams nurodyta atkreipti dėmesį į vietas, kur dažniausiai įvyksta ir, tikėtina, gali būti padaryta nusikalstamų veikų ar kitų nusižengimų. Taip pat sustiprintas policijos pareigūnų viešas patruliavimas kitose masinėse žmonių susibūrimo vietose.

Subscribe
Notify of
guest
1 Komentarai
Naujausi
Seniausi Most Voted
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus
Gitana

Man atrodo, jog kapų tvarkymas  turi būti atliekamas ištisus metus, o aplankyti galima ir kitą dieną, kam rizikuoti sveikata ir uždegti žvakelę būtent tą dieną

Contact Us