Raseinių naujienų portalas

KitaVerslas

„Norfa“: dar neaišku, kam bus paaukotos pajamos iš parduotų rusiškų, baltarusiškų prekių

Nutrauktą prekybą Rusijoje ir Baltarusijoje pagamintomis prekėmis šią savaitę atnaujinęs prekybos tinklas „Norfa“ tikisi, kad rusiškas ir baltarusiškas prekes pavyks išparduoti per pusmetį, bet dar nėra aišku, kam konkrečiai bus paaukotos gautos pajamos.   

„Dėliojame. Galutinio plano neturime“, – penktadienį LRT teigė „Norfos“ įmonių grupės pagrindinis akcininkas Dainius Dundulis. 

Jis tikisi, kad per tris-šešis mėnesius produkcija bus išparduota ir paaiškės, kam bus skiriamos gautos pajamos. Skaičiuojama, kad jų bus apie 0,5 mln. eurų.  

Prekybos tinko „Iki“ komunikacijos vadovė Vaida Budrienė teigė, kad iš lentynų išimtų rusiškų ir  baltarusiškų prekių į prekybą negrąžins. 

„Vežame į savo centrinį sandėlį iš parduotuvių. Paskui spręsime, ką darysime, bet prekių į lentynas negrąžinsime“,  – teigė ji.  

BNS anksčiau rašė, kad apie nutraukiamą prekybą rusiškomis ir baltarusiškomis prekėmis prekybos tinklai „Maxima“, „Rimi“, „Iki“, „Norfa“, „Barbora“, grupės „MV Group“ valdoma bendrovė „Mineraliniai vandenys“ paskelbė netrukus, kai Rusija pradėjo karą Ukrainoje.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us