Raseinių naujienų portalas

KitaSportas

Tradiciniame Sedos šachmatų turnyre puikiai pasirodė raseiniškiai

Tradicinio Sedos turnyro, vykstančio jau daugiau nei du dešimtmečius, pavadinimą šiais metais teko pakoreguoti. Į jį įsitraukė dalyviai iš Marijampolės, Raseinių ir kitų miestų, tad šių metų varžybos pavadintos ne tik Žemaitijos ir Klaipėdos krašto, bet ir Aukštaitijos regionų šachmatų turnyru, skirtu sediškiams Justinui Paulauskui, Gediminui Pačkauskui, Steponui Dermontui atminti. Šie žmonės buvo dideli šachmatų puoselėtojai, gabūs įvairių  varžybų organizatoriai.

Varžybos vyko gegužės 15 dieną, sekmadienį. Raseiniškiai vėl parodė savo charakterį ir kovojo garbingai.  Ariogalos komanda seniūnijų tarpe pelnė sidabrą (antroji vieta). Jai atstovavo Donatas Bartkus, Antanas Bartkus ir šių eilučių autorius.

Kaip visada užtikrintai kovojo senjorai. Individualioje įskaitoje Jonas Kubilius pelnė sidabro, o Alfonsas Maciukevičius bronzos medalius. Visi prizininkai buvo apdovanoti garsių sediškių Atminimo taurėmis. Turnyre dar dalyvavo raseiniškis Vilmantas Kančiauskas ir ariogališkis Linas Dunauskas. Krepšinis Raseiniuose garsus ,bet ir šachmatininkai nelinkę jiems nusileisti.

 Teksto ir nuotraukų autorius Alfonsas Maciukevičius

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us