Raseinių naujienų portalas

KitaLaisvalaikis

Tradicinė vasaros vaikų stovykla ,,DRAUGAI“

 2022 m. birželio 27 d. organizuojamos Neringos šokių studijos vadovės Neringos Šlopšnienės vasaros vaikų stovyklą ,,Draugai“. Susirinko į Palūkščio dvaro sodybą, kaimo turizmo poilsio komplekse, kur vaikučiai ir bendruomenės nariai turiningai visą savaitę nuo birželio 27  d. iki liepos 1 d. praleis poilsį prasidėjo šiltai vasarai, todėl vaikai laukia tik gerų, gerų įspūdžių.  Saugios gyvensenos propagavimą, jaunimo laisvalaikio paįvairinimą, šokį, bei sportinių įgūdžių formavimą.

Su nuotykiais, linksmybėmis, žaidimais, rungtynėmis, diskotekomis, tematiniais vakarėliais. Stovykla skirta vaikams, mėgstantiems aktyvų ir turiningą poilsį: pramogauja, nepervargdami šoka, sportuoja, susipažįsta su naujais draugais, patiria linksmų nuotykių, azartiškai rungsimės ir draugiškai žaisime. Bus įvairių staigmenų, siurprizų.

Pirmą stovyklos dieną atvyko Raseinių rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiasis tyrėjas Darius Jonaitis atvyko su policijos šuneliu ,,Amsiu“ ir Raseinių rajono Mirklių kaimo bendruomenės pirmininkė Gražina Andraitienė, kur bendruomenė dalyvauja konkurse ,,Eismo saugumas bendruomenėse 2022-2023 m“

Gerbiamas Darius Jonaitis praktiškai parodė, kaip reikia nešioti atšvaitus. Nuoširdžiai pristatė policininko profesiją, papasakojo daug įdomių dalykų apie policininko darbą. Vaikai rankose palaikė antrankius, ,,bananą“, apsaugines liemenes, turėjo galimybę iš arti pamatyti tarnybinį ginklą, įlipę pasėdėti policijos automobilyje. Vaikučiai matavosi vaikišką policininko uniformą, domėjosi policijos pareigūno kasdienybe.Visiems teko pasikartoti žinias apie saugų elgesį pakalbėti pareigūno balsu per garsiakalbį buvo tikras įvykis.

 Visiems dalyviams padovanojome atšvaitus, kuriuos dovanojo VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Su vaikučiais dirba jaunos kūrybingos, energingos pedagogės-vadovės Neringa ir Ilona su padėjėjais. Visiems linkiu  saugios, šiltos ir smagios   vasaros.  

Raseinių rajono Mirklių kaimo bendruomenės pirmininkė

Gražina Andraitienė

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us