Raseinių naujienų portalas

KitaNaujienosPolitikaRinkimai 2023

Susipažinkite su politinio komiteto „TAU, KRAŠTIETI!“ kandidatais į Raseinių rajono savivaldybės tarybą

Mieli, kraštiečiai,

Nuo 2019 m. esu Raseinių rajono savivaldybės tarybos narys. Per šį laikotarpį įgijau patirties ir suvokiau, jog yra darbų, kuriuos dar norėčiau įgyvendinti Raseinių krašte. Šiam tikslui subūriau politinį komitetą „Tau, kraštieti!“, kuris jungia švietimą, kultūrą, meną, verslą, mediciną bei jaunimą atstovaujančius žmones. Visi jie siekia, kad gyventi būtų gera TAU, KRAŠTIETI!

Tiesa, mes neseksime pasakų apie baseinus ar prekybos centrus, nes, manau, jog mūsų krašte šiuo metu yra svarbesnių darbų. Todėl rinkiminę programą dėliojome racionaliai ir remdamiesi prioritetine tvarka. Tikiuosi, jog rinkėjai tai įvertins ir, atėję balsuoti, rinksis stiprius, jaunus, atsakingus mūsų komandos narius.

Kviečiu 2023 m. kovo 5 d. palaikyti visą „Tau, kraštieti!“ politinį komitetą ir suteikti šansą įgyvendinti mūsų numatytus tikslus ir darbus!

Komiteto pirmininkas ir kandidatas į Raseinių rajono merus

Mingaudas Tamaliūnas

SUSIPAŽINKITE SU POLITINIO KOMITETO „TAU, KRAŠTIETI!“ KANDIDATAIS Į RASEINIŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS TARYBĄ

Mingaudas Tamaliūnas šeimos gydytojas, dirbantis UAB „Medica klinika“, šeimos klinikos steigėjas ir buvęs ilgametis vadovas. Nuo 2019 m. Raseinių rajono savivaldybės tarybos narys, Sveikatos apsaugos ir socialinių reikalų komiteto narys. Investuotojas, užsiimantis nekilnojamo turto vystymo ir nuomos verslu.

Audra Samienė Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui ir informacinių technologijų mokytoja. Propaguoja sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą, dažnai dalyvauja pėsčiųjų žygiuose. Domisi švietimo, jaunimo užimtumo bei informacinių technologijų naujovėmis.

Agnė Gustė Kokybės vadovė įmonėje UAB „Danspin“. Buvo Raseinių rajono jaunimo reikalų tarybos nare, Raseinių liberalaus jaunimo organizacijos pirmininke, dirbo Jaunimo reikalų koordinatore Raseinių rajono savivaldybėje. Kuria grafinio dizaino sprendimus, žaidžia tinklinį, dalyvauja pėsčiųjų žygiuose. Šaulių sąjungos narė.

Klaidas Juška baigęs matavimų inžinieriaus specialybę. Šiuo metu yra renginių vedėjas, organizatorius, kartu su žmona dirba įkurtoje įmonėje „Švenčių Ministerija“, aktyviai dalyvauja kultūrinėje veikloje visoje Lietuvoje. Gamta, žygiai, sportas ir riedučiai neatsiejama gyvenimo dalis.

Regina Morkuvienė Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijos ikimokyklinio ugdymo mokytoja-metodininkė, aktyvi visuomenininkė: eina kaimų bendruomenės „Viduklė“ pirmininkės pareigas, yra Viduklės seniūnijos – „Centro“ seniūnaitė bei socialinės paramos komisijos narė.

Vilija Elzbergienė baigusi biomedicinos studijas įgijo kosmetologo-technologo kvalifikaciją ir jau 28 m. dirba kosmetologe. Vadovauja dviem savo įkurtiems grožio salonams Raseiniuose. Nuolat domisi politika, rajono aktualijomis, yra aktyvi ir visuomeniška savo krašto pilietė.

Živilė Bružienė prieš 15 m. iš emigracijos su šeima grįžusi ir vėl apsistojusi Viduklėje. Klaipėdos universitete įgijo rekreacijos ir turizmo specialybę. Yra drąsi, veržli, mėgstanti bendrauti, meniška, naujovėmis besidominti trijų dukrų mama. Pagrindinė veikla – įkurto „Žiba Collection“ ženklo vystymas ir plėtra.

Gediminas Armoška šiluviškis, tačiau nemažai metų gyveno ir dirbo Vilniuje. Kol galiausiai didžiulis Šiluvos ilgesys nugalėjo ir dabar jau 18 m. yra „užkietėjęs“ savo krašto patriotas. Dirba geografijos ir biologijos mokytoju, laisvalaikiu kuria savo šeimos bitininkystės ūkį, yra Šaulių sąjungos narys.

Greta Kasputytė gydytoja anesteziologė – reanimatologė, doktorantė. Dirba Kauno Klinikose, dėsto Lietuvos sveikatos mokslų universitete. Nuoširdi meilė gimtajam miestui lėmė tai, kad dar nuo studijų metų iki dabar dirba VšĮ Raseinių ligoninėje, domisi sveikatos priežiūros paslaugų užtikrinimu mūsų rajone.

Jonas Antosevičius prieš daugelį metų grįžo iš užsienio gyventi į gimtą Raseinių kraštą. Nuo to laiko aktyviai ūkininkauja, su žmona įkūrė ir puoselėja kaimo turizmo sodybą „Liolingos sodyba“. Yra aktyvus ir žingeidus pilietis, laisvalaikiu Raseiniuose žaidžia tinklinį, praleidžia laiką gamtoje.

Jūratė Jurgelevičienė gimė ir augo Šiauliuose. Baigė slaugos studijas, dirbo VšĮ Raseinių ligoninėje reanimacijos-intensyvios terapijos skyriuje. Vėliau įgijo viešojo administravimo specialybę, o nuo 2003 m. dirba UAB „MediCa klinika“ vyr. slaugytoja, yra aktyvi maratonų ir pėsčiųjų žygių dalyvė.

Karina Andriulienė baigusi turizmo administravimo studijas, renginių organizavimą, dirba UAB „Raseinių vandenys“ Pardavimų, kontrolės ir plėtros skyriaus vadove, hobis – dekoravimas, gėlės, todėl 2021 m. baigė floristo studijas ir laisvą laiką leidžia dekoruodama įvairias šventes.

Tomas Bartusevičius yra kilęs iš Kauno, bet jau 15 metų gyvena Raseiniuose. Su žmona yra atidaręs „SiTo“ piceriją Ariogaloje bei sušius gaminančią kavinę Raseiniuose. Drauge su savo sūnumi jau nemažai metų lanko karate užsiėmimus. Domisi savo krašto aktualijomis ir gerinimo galimybėmis.

Jokūbas Vaičius gimė ir augo Raseiniuose. Ragavo mokslų Kaune ir Vilniuje, bet galiausiai baigė gamybos inžinieriaus studijas Šiaurės Airijoje. Gimus vaikams, grįžo į gimtuosius Raseinius. Laisvalaikiu mėgsta pasivaikščiojimus su šeima bei fotografuoti gamtą.

Aurika Andriejaitienė visą gyvenimą praleido Raseiniuose, daugelį metų yra individualios veiklos savininkė, su vyru kuria padangų montavimo verslą. Pagal išsilavinimą ir profesiją visą gyvenimą dirbo prekybos srityje. Tam tikru laikotarpiu buvo tapusi tikra badmintono entuziaste Raseinių krašte.


Valentas Dovidavičius 2017 m. baigė Viduklės Simono Stanevičiaus gimnaziją, įstojo į Kauno technologijos universitetą ir studijavo elektros inžineriją. Studijų metu išmoko ir pradėjo dirbti didžėjumi įvairiuose renginiuose. 2020 m. įkūrė keturračių motociklų pramogas Raseinių rajone.

Jurga Bulotienė specialybė – anglų kalbos mokytoja ir renginių organizatorė, tačiau kraštiečiams geriau žinoma kaip nuostabių patiekalų kūrėja, studijos „Menai ir monai“ įkūrėja, edukacijų ir menų terapijos lektorė, veda saviugdos seminarus suaugusiems ir paaugliams, organizuoja renginius moterims ir ne tik.

Aušra Rauličkienė baigusi medicinos studijas, pradėjo šeimos gydytojo darbą, o šiuo metu dirba UAB „Raseinių šeimos gydytojų centre“. Su šeima mėgsta aktyviai keliauti, dalyvauti intelektualiame žaidime „IQ kovos“, yra ilgametė Raseinių parapijos šeimos centro savanorė. Domisi savo krašto istorija ir žmonėmis.

Deivydas Mačianskas specialybė – verslo vadyba, įgijo ekonomikos inžinerijos bakalaurą ir nekilnojamojo turto valdymo magistrą su Cum Laude diplomu. 6 m. tarnavo Krašto apsaugos savanorių pajėgose, turėjo vyr. eilinio laipsnį. Dabar sėkmingai dirba nekilnojamojo turto brokeriu. Yra aktyvus Raseinių Rotary klubo narys.

Politinė reklama bus apmokėta politinio komiteto „Tau, kraštieti!“ sąskaitos

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us