Raseinių naujienų portalas

Verslas

Atnaujinta Raseinių „Maxima“ kviečia pradėti pasiruošimą Kalėdoms

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ Raseinių centre, Vilniaus g. 93, lapkričio 7 d. atidarė atnaujintą modernią XX formato parduotuvę. Miesto gyventojai kviečiami užsukti ir įvertinti tris savaites parduotuvėje vykusius pokyčius, pasinaudoti geros kainos pasiūlymais bei pradėti pasiruošimą Kalėdoms.

Jau daugiau nei dešimtmetį itin patogioje Raseinių vietoje veikiančioje „Maximoje“ apsipirkti patogu ne tik miesto gyventojams, bet ir Žemaitijos krašto svečiams. Tikimasi, jog parduotuvėje įvykę pokyčiai tikrai neliks nepastebėti. Pirkėjai galės rasti gausų šviežios lietuviškos mėsos ir sūrių asortimentą, praplėstas ir kruopščiai atrinktas sezoninių vaisių ir daržovių pasirinkimas.

„Tai 172-oji atnaujinta tinklo parduotuvė, kurioje pirkėjai pamėgtas prekes galės rasti pastebimai šviesesnėse, naujai išplanuotose erdvėse, kuriose paprasta orientuotis. Jau nuo šiandien tiek Raseinių „Maximoje“, tiek visose tinklo parduotuvėse Lietuvoje galima rasti ir kalėdinę nuotaiką kuriančias prekes: ypatingai atrinktą eglių ir namų dekorą, įvairius šventinius aksesuarus ir, žinoma, maistą. Dabar išties puikus metas pradėti galvoti apie kalėdines dovanas ir taip ne tik sumažinti priešventinę įtampą, bet ir sutaupyti – prasidėjusioje „Žaislų mugėje“ įvairių žaislų mūsų pirkėjai galės įsigyti net iki 40 proc. pigiau“, – pasakoja Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė, „Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių reikalų departamento direktorė.

Šviežiomis bandelėmis kvepiančioje parduotuvėje pirkėjų lauks didesnė kulinarijos, šviežio ir šaldyto maisto įvairovė. O bent trumpam nusikelti ir savo virtuvėje pajusti egzotiškas šalis, tokias kaip Meksika, Indija ar kur tik siekia fantazija padės dar gausesnė „Pasaulio skonių“ linija – tai įvairūs padažai, prieskoniai, makaronai ar kiti etninių virtuvių produktai. Klientai atnaujintos parduotuvės asortimente galės rasti ir dar daugiau sveikuoliškų alternatyvų – be cukraus, gliuteno ir t.t. Praplėstas ir išsinešti paruošto maisto pasirinkimas skubantiems bei laiką taupantiems pirkėjams. Kulinarijos ir konditerijos gaminiai atnaujintoje „Maximoje“ siūlomi supakuoti, tai padės išvengti eilių ir palengvins pirkėjų apsisprendimą – pirkėjai iš karto gali įvertinti pasirinkto gaminio svorį ir kainą.

Pirkėjai už prekes atsiskaityti galės 5 paprastose ir 6 savitarnos kasose, o iškilusius klausimus klientams padės spręsti juos gerai pažįstantys ilgamečiai darbuotojai – net 17 iš jų įmonėje dirba ilgiau nei dešimtmetį. Atsinaujinusia parduotuve ir pirkėjais iš viso rūpinsis daugiau nei 50 darbuotojų. Ir vėl duris atvėrusi parduotuvė pirkėjų lauks kasdien nuo 7 val. iki 22 val.

Pirmieji šios „Maxima“ parduotuvės lankytojai atidarymo leidinyje nurodytas prekes gali įsigyti net iki 50 proc. pigiau. Visa informacija ir pasiūlymai yra skelbiami specialiame atidarymui skirtame leidinyje, kurį galima rasti parduotuvėje bei internete: www.maxima.lt/leidiniai/atidarymas-x127

Atšviežintos parduotuvės prekybinis plotas yra 1835  kv. m, o bendrasis plotas siekia 3285 kv. m.

„Maxima“ parduotuvių formatų suvienodinimas – parduotuvių atnaujinimas vyksta ne tik Lietuvoje, bet ir visų Baltijos šalių „Maximose“. Tai reiškia, kad net ir nuvykęs į Taliną, Rygą ar Liepoją pirkėjas tokios pačios kategorijos prekes ras jam įprastose parduotuvės vietose. Lietuvos, Latvijos ir Estijos parduotuvėse dauguma prekių bus adaptuotos vietinei rinkai, tačiau dalis bus tokios pačios – mėgstamos kavos ar įprastą veido kremą pirkėjai galės įsigyti net atostogaudami kaimyninėje šalyje.

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us