Raseinių naujienų portalas

Kita

Ar ilgos pirštinės – vis dar madingos?

Pirštinės gali būti svarbiausias Jūsų kasdieninės aprangos, stiliaus akcentas, tad natūralu, kad jas renkantis verta kuo daugiau dėmesio skirti madoms. O šiuo metu pirštinių pasiūla rinkoje labai plati, dizaineriai pateikia rekomendacijas – kokios madingos yra šiuo metu. Žinoma, svarbiausia yra funkcionalumas, tačiau greta jo norisi, kad kasdien dėvimos pirštinės atrodytų puikiai ir leistų kasdien savimi pasitikėti vis labiau.

Viena iš šiuo metu vis dažniau aptariamų opcijų yra ilgos moteriškos pirštinės (https://lapareja.lt/moteriskos-pirstines). Arba riešinės, kurios taip pat dažniausiai yra ilgos, taigi, siekia alkūnes. Dažniausiai siūlomos moterims, tačiau galima rasti vieną, kitą modelį, kuris taip pat tinka ir vyrui.

Galima rasti labai daug stilių

Nors dažniausiai ilgos pirštinės yra siejamos su klasika ir taip pat rinkoje rasite daugiau modelių, kurie atrodo elegantiškai, klasiškai, o ne, pavyzdžiui, sportiškai, tačiau džiugu, kad pasirinkimas yra tad kad ir koks yra Jūsų stilius – derančias pirštines rasti nebus sunku.

Norint visada turėti tokį modelį, kuris atrodo labiausiai Jums derantis, siūlome įsigyti bent jau kelias poras. Tuomet, kai einate aktyviai leisti laiko parke – geriausiai tinka sportinio stiliaus pirštinės, kurios atrodo žavingai, dažniausiai yra ryškios bei traukiančios akis.

O kai norisi atrodyti elegantiškai ir bus dėvimas paltukas su ¾ rankovėmis – skoningiausiai atrodo klasikinio stiliaus pirštinės, kurios gali būti raštuotos, dažniausiai yra žemės spalvų, ne itin ryškios. Tačiau ir tai nėra standartas, taisyklė, kadangi pasiūla rinkoje yra itin plati ir tuo džiugina daugelį.

Tarnauja visus metus

Priimta galvoti, kad ilgos pirštinės dažniausiai tinkamos tik rudeniui ir žiemai, kadangi kad ir kokios jos yra gražios – svarbiausia funkcija yra šiluma. Tai nėra visiškai tiesa.

Galima įsigyti pirštines, kurios yra pagamintos iš plono audinio. Jos gali būti ilgos, tačiau dengti riešus, taip pat jos gali suteikti galimybę odai kvėpuoti, tad belieka tik detaliau domėtis audiniais, kurie naudojami pirštinių gamyboje. Atminkite, kad ilgos pirštinės gali būti dėvimos ir vasaros metu.

Tikrai ne tik tada, kai lankotės prabangiuose vakarėliuose ir dažniausiai pasirenkamos klasikinio stiliaus suknelės. Puikiai atrodo ir laisvo stiliaus, galbūt tinklinės pirštinės vasaros metu, kurios yra derinamos prie laisvalaikio aprangos. Žinoma, kad kasdien neteks pamatyti daug tokių modelių, tačiau galbūt tai ir yra svarbiausia savybė, kuri skatina išbandyti šio modelio rankų dekoro akcentus leisiančius jums išsiskirti iš minios.

Ar kinta dydžiai?

Pradėjus ieškoti pirštinių daugeliui kyla klausimas – ar jos yra klasifikuojamos pagal dydžius. Šiuo metu rinkoje dažniausiai laikomasi klasifikacijos pagal lytį. Dažniausiai moterims yra siūlomos mažesnės, plonesnio riešo, o vyrams – platesnės ir tuo pačiu skirtos didesniam delnui. Tai nėra standartas, taigi, moteris gali puikiai dėvėti ir vyrams skirtas pirštines, tad žiūrėkite, kad jos būtų jums gražios ir tinkamo dydžio. Taip pat atskirai yra klasifikuojamos pirštinės ir vaikams, kurios jau detalizuojamos pagal asmens amžių.

Detaliau pirštinės vyrams ir moterims nėra klasifikuojamos pagal tai – kokio jos yra dydžio. Jeigu Jums aktualios būtent ilgos pirštinės, kurios dengia riešus – tokiu atveju jas perkant perskaitykite aprašymus, kuriuose dažniausiai pateikti matmenys. Šiuo atveju – būtent ilgumas. Kadangi riešus dengiančių pirštinių esmė ir yra ilgis, žinoma, kad šis parametras yra pateiktas. Jeigu ne – visada galite klausti pardavėjo. Kadangi dažnas rankų papuošalus perka internetu – konsultacijos greitos, nemokamos ir paprastos.

Užsk.23/11/13

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us