Raseinių naujienų portalas

Laisvalaikis

Taro kortų prognozė visiems zodiako ženklams balandžio 15-21 d.

Avinas

Avinai šią savaitę jausis tarsi pagavę laimės paukštę. Stabėkite likimo siunčiamus ženklus ir išnaudokite juos.

Darbe Avinams reikėtų įsivertinti, kam daugiausia skiriama energijos, darbui ar kitoms veikloms. Vertėtų visas veiklas subalansuoti ir vengti kraštutinumų.

Santykiuose Avinų laukia permainos, santykių etapo pabaiga. Pribrendo reikalas kažką keisti, atsisakyti to kas jau savo atgyveno ir pradėti naują etapą.

Jautis

Jaučiams šią savaitę gali kilti naujų idėjų. Tikėkite, kad galite jas įgyvendinti realybėje ir jums tikrai pavyks, nepraraskite vilties.

Darbe Jaučiai gali imtis pačių sudėtingiausių užduočių ir darbų, jums viskas pasiseks. Jūs turite daug energijos, žinių ir visko ko reikia sėkmei pasieki, tiesiog darykite

Į santykius Jaučiai šią savaitę žvelgs su optimizmus ir sielos kertelėje tikės, kad įmanoma įgyvendinti visas svajones. Tai puikus laikas žengti žingsnį į priekį, jūsų laukia naujas nuotykis.

Dvyniai

Dvyniai šią savaitę gali sulaukti ženklų iš aukščiau. Pasąmonė kalbės su jumis per sapnus, metaforas, prisiminimus. Pasikliaukite vidine nuojauta, ji jums atvers naujus kelius.

Darbe Dvyniams laikas pamiršti apie kitus ir pagalvoti apie save, savo jausmus ir norus, nusimesti visas kaukes. Tik taip suprasite savo tikrąsias galimybes ir norus.

Santykiuose Dvynių laukia permainos. Juk nėra nieko pastoviau už permainas 😊 Nesipriešinkite, pasiduokite srautui, jūs nieko negalite pakeisti, tiesiog džiaukitės sėkme.

Vėžys

Vėžiai  šią savaitę gali susidurti su savo iliuzijomis ir dvejonėmis, tarsi paskęsti jose. Nustokite bandyti pamatyti tai, kas nematoma, kas skęsta šešėliuose. Geriau paieškokite ramybės savo viduje.

Darbe Vėžiams atėjo laikas išsilaisvinti iš pasenusių įsitikinimų ir metodų ir susikoncentruokite į ateitį. Jūs pasieksite to ko trokštate, tiesiog tikėkite ir eikite pirmyn.

Santykiuose Vėžiams atėjo laikas atsisakyti atgyvenusių tradicijų ir gyvenimiškų programų. Tai trukdo jūsų santykių vystymuisi. Būkite pasiruošę atsiverti naujoms pažiūroms ir galimybėms.

Liūtas

Liūtams ši savaitė atneš galimybę tobulėti, tačiau tam iš savo gyvenimo reikia pašalinti pasenusias, atgyvenusias dogmas ir tradicijas. Pajuskite vidinį kompasą, sekite juo, įsileiskite naujoves į savo gyvenimą.

Darbe jausite nepasitikėjimą, tarsi kažkas nuo jūsų slepiama. Jausitės tarsi lėtai grimztate gilyn. Nebijokite, viskas bus gerai, jūs turite viduje stiprybės, paieškokite jos.

Santykiuose Liūtams atėjo laikas jaustis laimingais. Jūs esate teisingame kelyje, eikite juo tolyn, vystykite santykius, jie atneš gausą ir malonumus.

Mergelė

Mergelės šią savaitę turėtų apnuoginti sielą, nusimesti visas kaukes, nesmerkti savęs ir atleisti sau mieliausiajai. Tik taip galėsite eiti tobulėjimo link.

Darbe Mergelės jaus pilnatvę, joms viskas puikiai seksis. Viskas prie ko jos prisilies klestės ir žydės. Puiki savaitė siekti aukštumų.

Santykiuose Mergelių gali laukti lemtingas posūkis. Didelė tikimybė, kad viskas pasisuks į gerą pusę, atsipalaiduokite ir mėgaukitės.

Svarstyklės

Svarstyklės šią savaitę jausis taip, tarsi iš nieko gali sutverti kažką vertingo. Jums viskas įmanoma, tikėkite tuo ir kurkite.

Darbe Svarstyklėms vertėtų subalansuoti visus darbus ir energijas, jūs puikiai žinote kad visur turi būti balansas ir harmonija. Siekite jo.

Svarstyklėms vertėtų atsiduoti likimui ir laukti, kokius pokyčius jis atneš į santykių sferą. O šią savaitę tikrai atneš ir labai didelė tikimybė, kad jie jus pradžiugins.

Skorpionas

Skorpionam šią savaitę vertėtų neprarasti vilties ir tikėjimo, kad ateitis bus šviesi ir viskas susitvarkys. O ji tikrai bus, tad drąsiai ženkite savo tikslo link.

Darbe Skorpionų laukia sėkminga didelio darbo ar projekto pabaiga. Jūs daug ir intensyviai dirbote, dabar laikas pasimėgauti atlikto darbo rezultatais.

Santykiuose šią savaitę Skorpionų laukia netikėti įvykiai. Bet jie žada geras permainas, tad drąsiai atsiduokite likimui, nesiirkite prieš srovę.

Šaulys

Šią savaitę Šauliai gyvens permainų etapą. Tai aukštyn, tai žemyn. Po kiekvieno nusileidimo laukia pakilimas, toks likimo dėsnis, nepamirškite to.

Darbe Šauliams vertėtų pasimokyti iš praeities: gero, blogo ir net to, dėl ko gali būti gėda. Tai pripažinus bręstama. Būkite sąžiningi ir teisingi.

Santykiuose Šauliai eina teisingu keliu. Viskas pasikeis į gerą pusę kai jūsų vidinis santykių paveikslas sutaps su realybe. Nepraraskite vilties, jau matosi šviesa tunelio gale.

Ožiaragis

Ožiaragiams šią savaitę atsivers daug naujų galimybių, jausitės taip tarsi stovite ant naujo gyvenimo slenksčio. Drąsiai ženkite pirmyn ir pasitikite savo likimą.

Darbe Ožiaragiai teisė kitus ir patys buvo teisiami. Atėjo laikas suprasti, kad svarbi tik jūsų pačių nuomonė.

Jei santykiuose Ožiaragiai kažko nemato ar nesupranta, tai atėjo laikas įsiklausyti į save, savo vidinį balsą. Išgirskite jį, stebėkite ženklus ir jums atsivers naujas kelias.

Vandenis

Vandeniai šią savaitę jausis taip, tarsi suptųsi sūpynėse. Tai aukštyn, tai žemyn. Išgyvenkite tai, nesipriešinkite, pasiduokite tėkmei, įvykių eigos jūs nepakeisite.

Darbe Vandeniai jaus energijos antplūdį. Išnaudokite jį. Imkitės pačių sunkiausių užduočių. Šią savaitę jums viskas seksis. Jūs – tarsi Magas, valdantis visas keturias stichijas. Kurkite.

Santykiuose Vandeniams reikėtų išlaikyti harmoniją, rasti aukso vidurį tarp imti ir duoti. Subalansuokite savo energijas, raskite pusiausvyrą.

Žuvys

Žuvims šią savaitę pavyks sėkmingi pabaigti kažkokį gyvenimo etapą. Jūs ilgai ir sunkiai dirbote, atėjo laikas pasimėgauti to darbo vaisiais. O jie tikrai saldūs 😊

Darbe Žuvų laukia atgimimas. Giliai kvėpuokite ir atsisakykite atgyvenusių metodų ar požiūrio. Atėjo laikas pereiti į kitą, naują etapą. Įsileiskite naujus pavasarinius vėjus, jie neša geras permainas.

Santykiuose Žuvims vertėtų siekti pusiausvyros ir nešvaistyti savo energijos perniek. Nesiimkite kardinalių priemonių. Nesirinkite „arba viskas, arba nieko“. Pamedituokite, kad atrastumėte vidinę ramybe.

Linkiu jums sėkmės, su meile, jūsų Eli Tarott

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us