Raseinių naujienų portalas

KitaNuomonės

Kaip susitvarkyti savo garderobą? Keturi stilistų patarimai

Vasara – kelionių metas, kai dažnai tenka krautis lagaminą. Bandydami susikrauti savo drabužius dažnai pastebime, kad spintos turinys yra per daug didelis, o į kiekvieną kelionę su savimi pasiimame tuos pačius drabužius. Spintos dydis tikrai neatspindi jos funkcionalumo. Puikioje drabužių spintoje turėtų likti tik tie drabužiai, kuriuos dėvite beveik kiekvieną dieną, juos galite lengvai derinti tarpusavyje. Nepamirškite, kad bėgant metams jūsų figūra kinta, todėl neverta saugoti drabužių, kuriuos dėvėjote dar mokyklos laikais! Norėdami palengvinti savo kasdienę ryto rutiną skirkite laiko drabužinės tvarkymui. Nustebsite kiek daug vietos galite sutaupyti atsikratę nereikalingais drabužiais. Taigi išgerkite mėgstamiausios kavos puodelį ir užsirašykite šiuos auksinius stilistų patarimus, kurie bus naudingi kiekvienai moteriai!

Rušiuokite drabužius

Daugelis daro klaidą pradėdami spintos tvarkymą neišimdami viso drabužinės turinio. Dažnai nenešiojami drabužiai dulka giliai spintos stalčiuose ar dėžėse, todėl juos sunku pastebėti. Visus drabužius sudėkite gerai matomoje vietoje, pavyzdžiui, ant kambario grindų, kur galėsite juos rūšiuoti pagal jų paskirtį. Skirstykite drabužius į kelias kategorijas: drabužiai kuriuos pasiliksite, atiduosite draugams ar labdarai, išmesite. Jeigu spintoje turite drabužių, kurių nenešiojote daugiau nei šešis mėnesius, vertėtų pagalvoti ar protinga juos vis dar laikyti savo spintoje. Mylimus, geros kokybės drabužius paaukokite labdarai. Jūsų drabužiais tikrai apsidžiaugs sunkiai gyvenantys žmonės, o patys rūbai bus prikelti naujam gyvenimui. Dažnai tvarkydami spintą pastebime sugadintų drabužių, kuriuos derėtų išmesti ir nekaupti jų savo drabužinėje. Nepamirškite, kad kiekvienoje spintoje privalote pasilikti bent vieną universalią proginę suknelę, kurią galėsite priderinti skirtingoms progoms. Jeigu savo spintoje neturite tokio rūbo apsilankykite diavolesa.lt parduotuvėje. Ieškokite neutralių spalvų suknelių, kurias galėsite lengvai priderinti prie aksesuarų turimų savo drabužinėje.

Atgaivinkite senai dėvėtus drabužius

Spintos valymas yra puiki proga pasirūpinti pamirštais drabužiais. Per skubėjimą į spintą sugrūdame daug kartų dėvėtus drabužius, kuriuos pamirštame išskalbti. Galbūt spintoje vis dar kabo suknelė su didele dėme, kurios valymui vis dar nerandate laiko? Paskirkite vakarą tinkamai drabužių priežiūrai. Rudeninius paltus ar žiemines striukes rekomenduojama nunešti į valyklą sausam valymui, kuris užtikrins, kad drabužiai ilgiau tarnaus ir išlaikys savo puikią prekinę išvaizdą.

Spintos atributai

Norint drabužinėje lengviau palaikyti švarą derėtų įsigyti papildomų krepšių, kokybiškų pakabų ar drabužių laikymo maišų. Nenaudojamus sezoninius drabužius sudėkite į didelius peršviečiamus maišus, kuriuos galite laikyti užkėlę į sunkiai pasiekiamą vietą. Tokiu būdu taupysite vietą spintoje. Norėdami, kad drabužiai visada atrodytų lyg nauji, verta investuoti į paminkštintas neslystančias pakabas. Ant jų galėsite kabinti ne tik lengvas palaidines, bet ir sunkesnius megztukus, kurių formai nebus pakenkta dėl minkšto pakabų paviršiaus. Kepurės, skrybėlės ir kiti galvos apdangalai turėtų būti laikomi specialiose dėžėse, kurios padės apsaugoti mylimus aksesuarus nuo susilamdymo ar formos praradimo.

Palikite vietos sentimentams

Tikriausiai daugelis turime keletą drabužių, kurių negalime išmesti dėl širdžiai mielų prisiminimų. Galbūt tai vasariška suknelė, kurią dėvėjote per savo išleistuves ar puošni palaidinė kurią užsidėjote tą lemtingą dieną, kai jums pasipiršo?  Drabužiai gali priminti mums gražiausias gyvenimo akimirkas, todėl palikite vietos sentimentaliems rūbams, kurie priverčia jus nusišypsoti.

Užsk.: Nr.22-06-28

Subscribe
Notify of
guest
0 Komentarų
Inline Feedbacks
Žiūrėti visus komentarus

Contact Us